Verhuren algemeen

De Cleypoel Watersport verhuurt al meer dan 10-jaar optimaal onderhouden luxe huursloepen.

Gedurende deze jaren hebben vele honderden mensen kunnen kennismaken met onze verhuursloepen varende in het prachtige Hollandse plassengebied zoals bijv. de Kagerplassen, de Braassemermeer, de Westeinderplassen en de Nieuwkoopseplassen. Wij beschikken over zoveel sloepen met een dieselmotor aandrijving, als sloepen met een elektro aandrijving, zogenaamde fluistersloepen. Deze elektrisch aangedreven sloepen kunnen de gehele dag , op normale snelheid, varen.

Onze sloepen worden verhuurd tot maximaal 8 personen en een vaarbewijs is niet verplicht. Comfortabele zit- en rugkussens, een zwemtrapje, anker en een cabrioletkap behoren tot de standaard uitrusting van al onze verhuursloepen. Er bestaat bij ons de mogelijkheid om zwemvesten voor zowel kinderen als volwassenen, tegen een kleine vergoeding, te huren.

Bij de huursloepen worden u diverse vaarroute’s ter beschikking gesteld. Deze vaarroute’s leiden u langs de mooiste plekjes van de Hollandse Plassen zoals de Kaag, Braassem, Westeinder en in Leiden.

Zoals u wellicht weet ligt de Cleypoel Watersport in de gemeente Kaag en Braassem. Deze gemeente behoort tot één van de Groen Hart gemeenten. De Cleypoel Watersport noemt de gemeente Kaag en Braassem ook wel het Blauw Hart van Zuid-Holland. Dit mede vanwege zijn unieke ligging tussen de Kaag en de Braassem met haar veelzijdige watersport en recreatie mogelijkheden.

Reserveringen voor sloephuur, binnen 3 dagen, kunnen alleen telefonisch plaatsvinden. Wij kunnen u dan direct de beschikbaarheid en eventuele opties aangeven.